Ruimte om jezelf te zijn

Begeleiding

Wij bieden de mogelijkheid tot verschillende vormen van begeleiding, zowel ambulant als op ons bedrijf. Het is mogelijk om individuele begeleiding op maat te ontvangen.  Er worden verschillende modules aangeboden, gericht op het ontdekken en ontwikkelen van persoonlijke kwaliteiten. Hierbij kan gedacht worden aan het verzorgen van dieren, werken met hout, werken in de natuur (bos), knutselen, koken/bakken, maar er is ook ruimte voor ontspanning in de vorm van wandelen, sporten en diverse trainingen.  Afhankelijk van het seizoen worden verschillende bezigheden aangeboden. We beschikken over een gezellige binnenruimte en bij mooi weer gaan we zo veel mogelijk naar buiten!


Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt, dit om persoonlijke begeleiding te kunnen garanderen. In een intakegesprek wordt bekeken of de vraag en het aanbod overeenstemmen en of 'de klik' er is! Neem bij vragen vrijblijvend contact op.

 

Ambulante begeleiding

Ook ambulante begeleiding is mogelijk, op basis van uurtarief, eventueel vanuit PGB. Vraag naar de mogelijkheden. Hierbij kan ik ondersteuning bieden bij zelfstandig wonen, administratie, financiën, regelgeving etc. Daarnaast is het voor instellingen mogelijk om op opdrachtbasis werk te verrichten. 


Mogelijkheden

  • Modules gericht op het vergroten van de zelfredzaamheid
  • Sociale vaardigheidstraining
  • Leren koken
  • Verzorgen van dieren
  • Grenzen leren stellen
  • ACT begeleiding

 

Voorwaarden

Voorafgaand vindt een intake plaats, hierna wordt een begeleidingsplan opgesteld.  Hiermee gaat men akkoord met de algemene voorwaarden.

 


 


 

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

E-mail